Julerbjudandet i år består av en helt ny produkt, Supercharge AOX Serum och klassikern Evening Restorative Complex. Julsetet är i ett superfräscht nytt utseende – nuvarande Exuviance uppdateras nämligen med helt ny look och nytt namn, Exuviance Professional, under 2020 och med smygstart redan nu i och med julerbjudandet.
Vid köp av ett Supercharge AOX Serum, 689 kr, får du Evening Restorative Complex full-size GRATIS. Värdet på gåvan är 399 kr.

SUPERCHARGE AOX SERUM är ett superserum som effektivt stärker hudens försvar mot fria radikaler och oxidativ stress, som är några av de främsta orsakerna till synliga ålderstecken på huden. Exuviance patenterade teknologier AHA och PHA ger tillsammans med en mix av verksamma växtextrakt ett optimalt försvar mot nedbrytande faktorer. Serumet passar alla hudtyper, även den yngre huden som inte har fokus på antiaging, men som vill förebygga, vårda och stärka huden. För dig som redan använder något Exuviance serum idag, är detta perfekt att variera med för optimalt skydd .

Erbjudandet gäller till d 23 december