Är det viktigt för dig att arbeta med resultatinriktad hudvård, ansiktsbehandlingar och att inspirera och guida kunder? Då kan du vara den rätta personen för vårt team! Vår personal går på föräldraledighet och vi behöver därför stärka vårt härliga team med 1-2 erfarna och vassa hudterapeuter.

Vi erbjuder ett roligt och omväxlande arbete i härlig miljö på en av våra väletablerade hudvårdssalonger i Malmö eller Höllviken. Du kommer att arbeta med trevliga engagerade kolleger och en etablerad kundkrets.  Vi sätter en ära i en hög service, ett väl utfört arbete och att få nöjda och rekommenderande kunder. Vi brinner för att skapa en god teamkänsla och att erbjuda en bra atmosfär för våra kunder. För oss är det viktigt att vara i ständig utveckling och ser gärna och du är en person som kommer med initiativ och förbättringsförslag.
Tjänsten/tjänsterna är vikariat.

Är du intresserad är du varmt välkommen att skicka din ansökan, brev och CV, så snart som möjligt till:
sarah@exuviance.se