Erbjudande! 20% på OptiLight-serien

En dag på stranden i solens värmande strålar är något många av oss ser fram emot med sommaren. Det gör gott, men kan också orsaka pigmentfläckar och ojämn hudton, något de allra flesta drabbas av förr eller senare. Produkterna i Exuviance OptiLight serie minimerar mörka fläckar som orsakats av bl.a. sol och åldrande. Hudtonen jämnas ut, hudens klarhet förbättras samtidigt som uppkomsten av nya pigmentfläckar förhindras. Resultatet blir ny lyster och strålande hud.

Daily Prep är en krämig, lätt löddrande rengöring som skonsamt exfolierar huden och minimerar ålderstecken.

Essential 6 Serum är ett antiage-serum som med bl.a Vitamin C jämnar ut befintliga pigmenteringar och som även minskar uppkomsten av nya.
 
All-Over Dark Spot Minimizer SPF 25 är en dagkräm särskilt framtagen för personer med ojämn hudton, men passar alla hudtyper. Den har varsamt exfolierande ingredienser som ljusnar upp pigmenteringar och samtidigt minimerar linjer.

Tone Corrector är en verksam nattkräm med retinol och stabilt C-vitamin, som har en utjämnande effekt på hudtonen och en intensiv antiaging-effekt på samma gång.

Just nu får du 20% rabatt vid köp av minst 2 st OptiLight produkter. Gäller 1-15 september.